Kategorier
Jazz

Forskningskonsert med Eirik Hegdal

Se Eirik Hegdal sin forskningskonsert med temaet «Fra skisse til framføring». 

23. september hadde Eirik Hegdal (førsteamanuensis, NTNU) forskningskonsert på Dokkhuset. Temaet var «Fra skisse til framføring». 

[show_more] Fra event:

Vi får følge komponist og jazzmusiker Eirik Hegdal i arbeidet med å konkretisere små musikalske skisser og veien til fremføringer sammen med Michael Duch (kontrabass) og Tor Haugerud (trommer). Sammen utgjør disse tre musikerne ensemblet «en en en», som nylig laserte sin andre utgivelse «Grønn & Gul»

Hegdal lar oss få ta del i sin arbeidsmåte, som har ført han frem til stjernestatus og stjernesamarbeid med bl.a. Trondheim Jazzorkester. Vi vil få høre og se relatert musikk via partiturer og lydopptak[/show_more]

Se hele forskningskonserten her: